Wednesday, February 7, 2018

Cat de usor este sa iti personalizezi astazi masina


Probabil ca multi soferi isi doresc ca masinile pe care le conduc sa se deosebeasca prin trafic, iar acestia pot apela la diferite modalitati de personalizare, insa majoritatea se dovedesc a fi costisitoare, dar si complexe. Totusi, poti sa vezi oferta ColantariDesign, ocazie cu care vei descoperi tot ce presupune procedura de colantare, care sunt preturile, dar si avantajele aduse.

Accesibilitate
In primul rand preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si se calculeaza in functie de tipul de autocolant ales si de dimensiunile autoturismului. Alternativa colantarii este vopsirea, insa aceasta este de 4, 5 ori mai costisitoare si implica o procedura foarte complicata, dar si o intretinere pe masura. Cu alte cuvinte, pentru a colanta o masina de dimensiuni medii este necesar un buget de circa 1.200 de lei.

Usor de pus in practica
In al doilea rand, pentru a colanta o masina e nevoie de numai cateva ore, intrucat se aloca circa 10 sau 15 minute pentru fiecare element de caroserie. Cu alte cuvinte, clientii pot veni cu masinile dimineata, iar pana dupa amiaza acestea vor fi gata, motiv pentru care nu e nevoie sa se piarda timpul.

Nenumarate solutii
Pentru ca gusturile difera de la o persoana la alta, daca vezi oferta ColantariDesign vei constata faptul ca intotdeauna se gasesc solutiile optime pentru a multumi pe oricine, indiferent daca este vorba despre autocolantele care imita vopseaua metalizata a masinii, fie de cele mate sau perlate, care sunt foarte populare in ultima vreme.

Pe termen lung
In plus, aceste autocolante sunt de cea mai buna calitate, iar cele mai accesibile din punct de vedere financiar asigura o durata de viata de minim doi ani, pe cand cele ceva mai costisitoare se vor prezenta in conditii optime chiar si peste 5 ani, fara a fi nevoie de o intretinere specifica.

No comments:

Post a Comment