Thursday, March 30, 2017

Larnaca, o destinatie de vacanta din ce in ce mai populara

Cipru este o destinatie de vis care a devenit tot mai populara in ultimii ani, astfel ca si in 2017 este la mare cautare. O vacanta in Larnaca promite o experienta unica pentru toti turistii, care au ocazia de a explora o lume deosebita de cea vazuta in locuri precum Grecia sau Turcia. Astfel, Aerotravel este partenerul tuturor celor care isi doresc un concediu de neuitat, fiind propuse oferte pentru toate gusturile si la costuri accesibile pentru toate buzunarele.

Vacante charterAcestea sunt ideale pentru toti cei care isi doresc sa nu aiba nicio grija in vacanta, incepand de la transport si pana la cazare, care sunt incluse in pret. Asadar, este vorba despre un zbor direct cu avionul din Bucuresti pana in Larnaca, fara sa intervina escale sau opriri, motiv pentru care totul este mult mai putin obositor si mai confortabil. De asemenea, turistii nici nu mai au grija bagajelor ce pot fi ratacite intre curse, totul fiind foarte sigur. Mai mult, si conditiile de cazare variaza, de la 2 pana la 5 stele, unele hoteluri fiind amplasate direct pe plaja, in timp ce altele la mica distanta. Camerele sunt bine dotate si nu lipsesc elemente de baza precum aer conditionat, televizor, baie proprie, uscator de par sau seif.

Activitati
O vacanta in Larnaca nu se rezuma doar la relaxarea pe plaja, deoarece oaspetii au ocazia si de descoperi frumusetile naturale sau artistice, de la muzee, la monumente, galerii de arta si nu numai. Totodata, aceasta este ocazia potrivita pentru a simti atmosfera autentica cipriota, pentru ca la tot pasul se gasesc baruri, cafenele, terase si restaurante, unde se servesc bucate si bauturi traditionale, insa si altele din bucataria internationala. Cu alte cuvinte, Cipru este o destinatie de neuitat ideala pentru toti cei care isi doresc un concediu linistit.

No comments:

Post a Comment