Saturday, March 18, 2017

Cele mai bune echipamente spion din Romania

In ziua de azi oricine poate fi un mic spion si are acces la o multime de gadgeturi in acest sens, care mai de care mai creative si care sa nu trezeasca atentia celor din jur. La aceasta categorie poate fi inclus si un reportofon spion care se poate gasi sub diferite forme, cea mai populara fiind cea de pix. Cu alte cuvinte, este vorba de un pix obisnuit, ce poate fi folosit in viata de zi cu zi, care are incorporat un microfon spion pentru inregistrari. Exista mai multe modele, insa cele mai multe au capacitatea de a capta vocile de pe o distanta de pana la 6 metri, iar totul este foarte discret.
Diferite functii
De asemenea, aceste dispozitive un port micro usb pentru a se incarca, dispun de o memorie de circa 8 GB, ocazie cu care se pot salva si documente care sa fie mai apoi transferate catre alte dispozitive. De regula, reportofoanele si camerele spion sub forma de pix pot inregistra non stop timp de pana la 3 ore, insa bateria se incarca in cel mai scurt timp, in circa o ora, totul fiind foarte comod.
Usor de folosit
Marele avantaj este ca aceste gadgeturi pot fi folosite cu usurinta de catre oricine, avand un buton prin care se activeaza sau stopeaza inregistrarea si chiar daca bateria este pe terminate, fisierele inregistrate sunt salvate automat, pentru a nu se pierde. Pachetul este unul complet si nu lipsesc incarcatorul, castile pentru a putea fi folosit pe post de mp3 player, alaturi de manualul de utilizare pentru descoperirea rapida a tuturor functiilor.
Unde gasesc?

Un reportofon spion se poate gasi la iUni, care este un magazin online dotat cu o multime de astfel de dispozitive la preturi foarte bune si care pot fi testate si in cadrul showroom-ului din Bucuresti.

No comments:

Post a Comment