Sunday, May 15, 2016

Ferestrele din PVC si aluminiuTamplaria reprezinta una dintre etapele finale ale unei constructii, iar aceasta poate fi realizata din diferite materiale, in functie de preferintele si necesitatile clientilor. Atat ferestrele, cat si usile trebuie alese cu atentie si este esential ca acestea sa fie realizate doar de companii specializate in domeniu, pentru a evita multe posibile situatii neplacute si riscuri.
Ferestrele din PVC si aluminiu reprezinta poate una dintre cele mai bune alegeri, intrucat aceste sisteme asigura numeroase avantaje. PVC-ul este destul de accesibil pentru toate buzunarele, iar in combinatie cu aluminiul ofera o stabilitate sporita.
Durabilitate

Aluminiul este renumit pentru durata sa de viata lunga, iar ferestrele din PVC si aluminiu nu impun o atentie speciala, fiind necesara doar o simpla spalare ocazionala. In plus, sistemele de ferestre nu se deterioreaza odata cu trecerea timpului si nu sunt influentate de conditiile meteo extreme.

Confort termic

PVC-ul este un material care nu conduce temperatura, ceea ce inseamna ca ramele ferestrelor nu transfera caldura, astfel ca ajuta la crearea unei temperaturi interioare mai constante. In combinatie cu aluminiul, PVC-ul propune si un confort fonic sporit, astfel ca zgomotele de afara nu sunt deranjante. Cu toate acestea, la nevoie se poate alege o grosime superioara a sticlei pentru a asigura cele mai bune conditii atat iarna, cat si vara.

Reciclare

PVC-ul poate fi reciclat de pana la 10 ori, in timp ce aluminiul poate fi refolosit ori de cate ori este nevoie. De asemenea, dupa ce ajunge la sfarsitul perioadei de viata, PVC-ul poate fi folosit din nou, fiind inclus in cadrul altor materiale sau unor alte sisteme.

Siguranta

Ferestreledin PVC si aluminiu sunt rezistente la eroziune si nici nu se deterioreaza chiar si atunci cand se afla in bataia directa a focului. PVC-ul poate lua foc, insa se stinge in cel mai scurt timp datorita proprietatilor insusite.

No comments:

Post a Comment