Friday, May 13, 2016

Avantajele aduse de regimul hotelier Iasi



In ziua de azi tot mai multi turisti care ajung in Iasi cauta un loc de cazare ideal, cu preturi accesibile, dorind sa renunte la serviciile oferite de hoteluri din centrul orasului precum Astoria, Unirea sau Traian, intrucat tarifele sunt destul de ridicate. O alternativa o reprezinta inchirierea unui apartament in regim hotelier Iasi, deoarece preturile sunt mai scazute, acestea variaza in functie de zona orasului si se pot negocia pentru un numar mai mare de nopti de cazari.

Avantajele aduse de regimulhotelier Iasi

Intr-un apartament inchiriat in regim hotelier, o famlie beneficiaza de mai mult spatiu compartimentat in mai multe camere, motiv pentru care copiii dispun de propria incapere in care se pot juca, iar parintii nu isi mai fac griji cu privire la acestia. In plus, cele mai multe astfel de apartamente dispun de bucatarii complet mobilate, situatie ce presupune ca turistii isi pot gati propriile mese ori de cate ori isi doresc, motiv pentru care fac economii importante prin renuntarea la restaurante.

Cel mai bun aspect cu privire la regimul hotelier este faptul ca te simti ca si cum ai fi acasa, dar totusi la mare distanta de casa, unde nu ai responsabilitati si nu trebuie sa te ocupi tu de gospodarie. 

Apartamentele inchiriate in regim hotelier ofera diferite optiuni de acomodare care variaza de la 1,2, 3 la 4 camere, insa sunt disponibile si garsoniere, case, cabane sau vile, in functie de zona orasului in care turistii cauta cazare. Asadar, in functie de numarul oaspetilor, costul cazarii poate fi impartit egal, astfel ca suma totala devine foarte acesibila.

Regimul hotelier reprezinta o optiune grozava pentru vacantele mai lungi. In general, apartamentele inchriate in regim hotelier ofera chiar reduceri in functie de numarul de nopti petrecute, dar si diferite servicii, precum securitatea asigurata non stop, curatatorie si multe altele.

No comments:

Post a Comment