Monday, November 2, 2015

Camere auto la cele mai bune preturiCum tehnologia evolueaza zilnic, o camera video poate fi pusa in orice dispozitiv, astfel camerele video pentru masina sunt din ce in ce mai des folosite, dar si din ce in ce mai necesare din cauza faptului ca in orice tara creste numarul masinilor puse in circulatie si implicit numarul situatiilor periculoase, care sa poata fi decise cu ajutorul unei simple camere auto. Iata de ce camerele video pentru autoturisme pot fi de folos:

Accidente rutiere
Sa fii implicat intr-un accident rutier poate fi una dintre cele mai neplacute experiente. Si mai neplacut poate fi cand celalalt sofer nu vrea sa isi recunoasca vina si tu nu ai cum sa dovedesti asta. Insa prin intermediul unei camere auto, aceasta problema poate fi rezolvata.

Accidente minore in parcari
La fel ca in cazul accidentelor rutiere, cele des intalnite in parcari pot fi dovedite cu usurinta daca este montata o camera auto. Oricand te poti trezi cu masina lovita sau chiar vandalizata, iar daca in parcarea respectiva nu exista camere de supraveghere sau martori nu ai nicio sansa sa iti recuperezi paguba produsa de altcineva.

Frauda in asigurari
Foarte comuna in alte tari, insa intalnita si in Romania, aceasta tehnica presupune ca un pieton aflat pe trecerea de pietoni sa simuleze ca a fost lovit de o masina dupa care sa te santajeze. Si bineinteles ca filmul dramatic creat de acestia poate fi demonstrat cu ajutorul camerelor auto.
Pe langa toate aceste exemple, care te pot salva dintr-o problema de natura juridica, camerele auto mai sunt de folos pentru soferi deoarece pot captura neasteptatul. Un accident care nu poate fi descalcit de anchetatori, un jaf, un meteorit, un animal etc. Cel mai potrivit exemplu este meteoritul care a fost vazut din Rusia in luna februarie a acestui an, si exista numeroase videoclipuri cu evenimentul unic datorita numarului ridicat de soferi care detin camere auto in aceasta tara.No comments:

Post a Comment