Saturday, August 22, 2015

Benzina in Romania mai scumpa decat in Germania

Da, am ajuns sa fim o tara de oameni exploatati la ei acasa - exploatati in primul rand de statul care ar trebui sa ne protejeze, sa dezvolte infrastructura, sa faca reforme care sa ne ajute sa ducem o viata mai buna - mai ales ca s-au scurs totusi mai bine de 25 de ani de la revolutie, iar industriile noi - IT-ul si  online-ul au beneficiat de cresteri senzationale.

Tristetea cea mare este ca totusi intr-o tara pproducatoare de petrol (da, Romania inca mao produce petrol) preturile produselor obtinute prin rafinarea aurului negru ajung sa coste mai mult decat in Austria, Germania sau alte tari din care nu se extrage macar o picatura de petrol.

Si atunci te intrebi - pe cine sa mai sustii si pentru ce?

O sa ajungem cu totii o tara de oameni ale caror masini nu au roata de rezerva, ca deh - undeva trebuie pus si rezervorul pentru GPL, nu-i asa? Exact! O sa trecem cu totii pe GPL, ca este mai ieftin, ca nu este accizat cu nesimtire ca toti ceilalti carburanti si pentru ca putem - pentru ca instalatii gpl bucuresti pot fi montate nu numai de la AGR Autogas, ci de la multe alte societati autorizate si specializate.

Voi ce ziceti, cand credeti ca veti trece pe GPL?

Nota: din 12 cunoscuti apropiati care au masina, 7 au masini pe benzina dintre care 2 au deja instalatii GPL - nu mai spun ca alti 3 prieteni iau in calcul la modul cel mai serios sa treaca pe GPL - la fel cum fac multe firme ce au parcuri auto ale caror masini au motoare pe baza de benzina.

No comments:

Post a Comment