Friday, December 27, 2019

Am descoperit care sunt cele mai potrivite vinuri pentru mine


Budureasca este taramul vinurilor de exceptie. Daca nu ai explorat inca aceasta lume sau nu ai explorat-o intrutotul, te invitam sa alegi unul sau mai multe dintre vinurile albe de top si sa traiesti experienta Budureasca!

Vinurile noastre sunt atat de variate ca vei gasi varianta perfecta indiferent de context sau gusturi. In magazinul online Budureasca, fiecare vin in parte este insotit de o fisa tehnica. Astfel vei avea o viziune mai clara si mai larga asupra contextului in care poate avea loc rasfatul.


Stiai ca vinul alb ajuta buna functionare a aparatului digestiv? Antioxidantii care se regasesc in vin nu numai ca tin la distanta boli periculoase, ci previne si imbatranirea pielii.

Vinurile albe dulci si demidulci rezista cel mai bine in timp. Totusi, este important ca invechirea sa fie efectuata in mod corespunzator. Specialistii spun ca este ideal ca acest proces sa aiba loc intr-un loc racoros, cu temperaturi scazute si umiditate controlata. Este ideal ca vinul alb sa fie pastrat intre 7 si 18 grade.

La crama Budureasca, ai posibilitatea de a alege din vinurile albe de top, iar daca preferi vinul sec, acesta are cea mai mica cantitate de zahar pe litru, cca. 4 grame. Vinul demisec contine pana la 12 grame de zahar pe litru, pe cand cel demidulce intre 12 si 50 de grame pe litru. Daca optezi pentru vinul dulce, este necesar sa stii ca acesta contine cca. 50 grame de zahar pe litru. Totusi aceasta valoare este oricum modesta in comparatie cu multe alte bauturi pe care le putem consuma.

Bucura-te de vinul preferat si alege una dintre optiunile care corespund preferintelor tale! La Budureasca, vinurile sunt variate, astfel incat sa-i bucure pana si pe cei cu cele mai sofisticate preferinte.

No comments:

Post a Comment