Sunday, August 13, 2017

Tamplarie Aluminiu si PVC prin DHN

Poti sa dai click aici pentru a afla mai multe despre tamplaria din aluminiu si cat de populara a devenit aceasta in ultimii ani. Chiar daca acest material este folosit in domeniul constructiilor inca din anii ’20 in Statele Unite la zgaraie norii din marile orase, a inceput sa fie utilizat cu preponderenta in ultimul deceniu si in Romania in cazul cladirilor comerciale. Exista mai multe tipuri de tamplarie, insa aluminiul are cateva avantaje importante in fata celorlalte, fie ca este vorba despre lemn sau de PVC.
Durabilitate
In primul rand, acest material este foarte rezistent, avand o durata de viata de minim 50 de ani. De asemenea, acesta este prietenos cu mediul inconjurator intrucat poate fi reciclat de nenumarate ori in tot acest timp, lucru esential in contextul in care incalzirea globala reprezinta o problema importanta la nivel mondial.
Usor de intretinut
Totodata, aluminiul nu este foarte pretentios, motiv pentru care se intretine cu usurinta, iar orice problema aparuta se poate remedia fara batai mari de cap si fara a implica costuri ridicate.
Izolare termica si fonica
In schimb, poti sa dai click aici sa vezi si faptul ca izolarea termica si fonica nu reprezinta punctele forte ale tamplariei din aluminiu, performantele fiind inferioare altor optiuni precum PVC-ul sau lemnul, insa acestea din urma nu vor putea oferi niciodata aspectul modern al aluminiului. Cu alte cuvinte, va fi nevoie de un efort suplimentar pentru a incalzi sau racori un spatiu unde este folosit acest tip de tamplarie.
Personalizare
De asemenea, acest tip de tamplarie poate fi personalizat in diferite moduri, astfel incat sa fie indeplinite cerintele impuse chiar si de cei mai pretentiosi clienti. Paleta de culori este una vasta, iar spre deosebire de PVC sau alte optiuni, aluminiul este mult mai prietenos, in sensul ca aduce mai multa flexibilitate.No comments:

Post a Comment