Thursday, August 4, 2016

Sfat pentru a ascunde micile defecte de amenajare

Cu totii ne dorim sa ne bucuram de spatii personalizate cu atentie pana la cele mai mici detalii, care sa fie infrumusetate prin diferite metode, iar o solutie in acest sens este reprezentata de glafuri din PVC. Acestea sunt foarte populare datorita faptului ca pot masca cu usurinta orice defect din preajma ferestrelor si mai mult decat atat, se gasesc in diferite combinatii, pentru a se potrivi cu restul incaperii. In plus, sunt accesibile din punct de vedere financiar, sunt rezistente si promit o lunga durata de viata.

PVC-ul este un material care se imbunatateste constant, astfel clientii au parte periodic de produse de o calitate superioara. Aceste glafuri prezinta aceleasi proprietati pe toata durata perioadei in care sunt folosite, nu isi modifica culoarea sau forma, fiind ideale in numeroase cazuri.

Personalizare dupa bunul plac

Pentru a se potrivi de minune in spatiul in care se doreste aplicarea lor, aceste glafuri din PVC se confectioneaza la comanda, cu posibilitatea de a avea pana la 7 metri lungime si 5 metri latime. Finisajele alese tin de gusturi, iar printre optiuni se numara diferite tipuri de lemn, de la mahon, la stejar sau nuc. In acelasi timp si culorile disponibile variaza, de la maro la alb, verde, rosu si nu numai.

De ce sa aleg glafuri?

Deoarece nu sunt scumpe deloc si se elimina costurile manoperei, deoarece clientii nu trebuie decat sa aplice glafurile pe spatiul pregatit. Cei care isi doresc mai multa stabilitate, pot apela fixarea lor prin suruburi, fie pot folosi adezivi speciali. Ideale in diferite incaperi ale locuintei, glafurile nu trebuie revopsite de-a lungul timpului si nici nu sunt afectate de umiditatea specifica bucatariilor. In plus, acestea sunt rezistente la variatiile de temperatura care se regasesc in apropierea aragazelor si nici nu se zgaraie de la tacamurile folosite.


No comments:

Post a Comment